LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Disneyland-ul românesc din care vin şi de unde pleacă maşini spre toată Europa

Postat la 02 octombrie 2017 625 afişări

Curtici e un oraş la capăt de Românie, dar spre lumea bună a Europei, acolo unde tindem în zadar să ajungem. Timişorenii şi arădenii sunt mai aproape de ea şi au fost mereu. Până şi clujenii. Cel mai aproape sunt însă curticenii, aşa cum îşi zic. Iar lumea noastră de vis cu maşini noi şi mai ales nemţeşti e tot în Curtici (judeţul AR).

Disneyland-ul românesc din care vin şi de unde pleacă maşini spre toată Europa

Cum intri-n oraşul frumos-îngrijit şi organizat,  faci o curbă de 90 de grade la stânga şi fix pe dreapta vezi un parc auto nesfârşit cu bunătăţi nou-nouţe. Toate pe patru roţi, păstrate ca într-un muzeu ca să fie expuse clienţilor. Mergi şi mergi şi mergi şi nu se mai sfârşeşte parcarea enormă cu aproape 12.000 de maşini (am aflat din interviu). Cine a bătut drumurile noastre naţionale proaste sau neproaste, aglomerate sau nu, a văzut acele camioane transportoare cu maşini pe care scrie mare Lagermax. Am văzut pe acele trailere de la Dacii până la maşini “bogate”.

Aici e Lagermax, în Curtici, locul despre care v-am vorbit. Pe aici intră în ţară şi aici aşteaptă să ajungă la clienţi cele mai importante maşini care contează. Maşini pentru clienţi persoane fizice sau juridice, o maşină sau sute pentru flote. Procesul e complex, nu sunt simpli cărăuşi care pun maşinile pe o platformă şi le aduc. Am stat de vorbă cu cel mai important om de la Lagermax despre tot ceea ce face această mare companie din industria de maşini. Şerban Popescu are 46 de ani şi este managing director Lagermax Autotransport România şi membru în board-ul european al companiei.

Citeşte continuarea pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
disneyland,
europa,
plecare,
vin,
curtici,
alegere,
arad,
cluj,
vis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.