Disney a dat lovitura. „Avengers: Endgame” se dovedeşte a fi cea mai mare lansare de film din istorie cu încasări de 1,2 miliarde de dolari

Autor: Alex Ciutacu Postat la 29 aprilie 2019 242 afişări

Disney a dat lovitura. „Avengers: Endgame” se dovedeşte a fi cea mai mare lansare de film din istorie cu încasări de 1,2 miliarde de dolari

Disney şi supereroii din Avengers au spart mai multe recorduri cu lansarea în cinematografe a celei mai recente pelicule semnate Marvel, „Avengers: Endgame”, cu oameni care au stat la rând cu zilele pentru bilete în era streamingului video.

„Avengers: Endgame” a înregistrat încasări de 1,2 miliarde dolari în weekendul de lansare – cu 350 de milioane de dolari doar în SUA şi Canada, spărgând propriul record de 258 milioane dolari pe care Disney îl deţinea cu „Avengers: Infinity War”, potrivit Bloomberg.

În acest moment, top 4 lansări din istorie după încasările din primul weekend de lansare sunt acaparate de Disney cu ultimele două filme Avengers şi cu filmele Star Wars „The Last Jedi” şi „The Force Awakens”, potrivit firmei de cercetare Comscore.

Publicul de la lansare a fost format din bărbaţi în proporţie de 57%, cel mai mare segment fiind cu vârste cuprinse între 25-34 de ani. Familiile au format doar 18% din audienţă, în timp ce adolescenţii doar 11%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
disney,
incasari,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.