„Discursul de campanie" anti-Trump lansat de Eminem: Ar trebui să vă fie frică

Postat la 22 octombrie 2016 149 afişări

Eminem a lansat melodia „Campaign Speech", un „discurs de campanie" anti-Trump de aproape 8 minute, în care rapperul îl critică pe miliardar şi îl cataloghează drept o persoană de care americanilor ar trebui să le fie frică.

Nu mai e deja niciun secret că foarte multe staruri ale culturii pop şi-au declarat antipatia faţă de Donald Trump şi au spus public că nu şi-ar dori niciodată ca magnatul să devină preşedintele SUA. Recent, vedetelor care nu-l vor pe Trump la Casa Albă li s-a alăturat şi Eminem, care a lansat melodia „Campaign Speech", un „discurs de campanie" anti-Trump de aproape 8 minute, în care rapperul îl critică pe miliardar şi îl cataloghează drept o persoană de care americanilor ar trebui să le fie frică.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EMINEM,
MELODIE,
DIÂONALD TRUMP

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.