Directorul Transelectrica, revocat din funcţie pentru proastă comunicare în privinţa resurselor de energie disponibile

Postat la 14 februarie 2012 17 afişări

Ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din funcţie pe directorul general al Transelectrica, Horia Hăhăianu, la solicitarea premierului Mihai Răzvan Ungureanu.

"În cadrul întâlnirii de lucru ce a avut loc în seara zilei de 13 februarie la Palatul Victoria, premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a solicitat ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Lucian Nicolae Bode, revocarea din funcţie a directorului general al CN Transelectrica SA. Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a dispus revocarea directorului general al CN Transelectrica SA", a anunţat Ministreul Economiei, într-un comunicat. Surse oficiale au declarat anterior pentru MEDIAFAX că premierul a solicitat demiterea lui Hăhăianu pentru proastă comunicare în privinţa resurselor de energie disponibile.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-transelectrica-revocat-din-functie-pentru-proasta-comunicare-in-privinta-resurselor-de-energie-disponibile-9232672
9232672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.