Directorul executiv al Disney, Bob Iger, se retrage din consiliul de administraţie Apple. Cele două companii vor concura în serviciile de streaming

Autor: Laura Albu Postat la 15 septembrie 2019 27 afişări

Apple a anunţat că directorul executiv al companiei Walt Disney, Bob Iger, a demisionat din consiliul de administraţie al firmei pe 10 septembrie, timp în care cele două companii se pregătesc să concureze în materie de televiziune, transmite Reuters

Iger a plecat de la bordul Apple în aceeaşi zi în care compania a dezvăluit noi detalii despre Apple TV +, un serviciu de 4,99 dolari pe lună, care va fi lansat pe 1 noiembrie. Apple cheltuie miliarde la Hollywood pentru a asigura programarea originală a serviciului.

Preţul abonamentului lunar al Apple TV + reprezintă o îngrijorarea pentru Disney, care la începutul acestui an şi-a anunţat propriul serviciu de streaming. Serviciul va genera conţinut pentru copii şi va costa 6,99 dolari pe lună. Serviciul Disney + va debuta pe 12 noiembrie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ADMINISTRAŢIE,
APPLE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.