Directorul celui mai exportat produs românesc porneşte o afacere pe cont propriu

Autor: Ioana Matei Postat la 01 octombrie 2013 4007 afişări

Răzvan Vâlceanu, fostul general manager al Bitdefender Romania, intră în industria fashion şi lansează brandul de cămăşi made to measure ce-i poartă numele. Cămăşile made to measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, în funcţie de situaţiile în care va purta cămaşa, preferinţele sale în materie de stil şi accesoriile din garderobă la care va asorta cămaşa. Totodată, brandul „Răzvan Vâlceanu” lansează pe piaţă şi o primă colecţie ready to wear ce cuprinde trei stiluri, business, cocktail şi smart casual, disponibile pentru bărbaţi, femei şi copii.

Directorul celui mai exportat produs românesc porneşte o afacere pe cont propriu

“Dincolo de pasiunea mea, am ales să pornesc acest business, în primul rând, pentru că am observat la oamenii din jurul meu, colegi sau parteneri de business, dificultatea de a-şi găsi cămăşi care să se potrivească perfect lor. Experienţa mea ca general manager m-a învăţat cât de important este să afişezi o imagine impecabilă în zona de business. Rar am reuşit să găsesc pe piaţă modele de cămăşi conform aşteptărilor mele de design şi calitate,” declară Răzvan Vâlceanu. “Împreună cu Irina Stoicescu, partenera mea în acest business, am gândit un concept de afacere care să acopere nevoia de a îmbrăca o cămaşă de calitate creată în funcţie de particularităţile purtătorului său care, în acelaşi timp, să confere stil şi eleganţă tinutei,” adaugă Răzvan Vâlceanu.

Iată aici povestea Bitdefender, cel mai exportat produs românesc

Sub sloganul "We speak shirts", brandul  propune o imagine clasic-modernă, de inspiraţie hi-tech, minimalist-luxuriantă. Cămăşile Răzvan Vâlceanu se adresează oamenilor  cu venituri peste medie din zona de business: mid-manageri, manageri, CEO şi antreprenori.  Pentru aceştia, imaginea personală este o preocupare activă, venind în completarea pregătirii şi competenţelor lor profesionale.  Totodată, ei sunt oameni care nu dispun de mult timp liber pe care să îl aloce cumpărăturilor de fiecare dată când doresc să-şi reînnoiască garderoba.  Gândit pentru această categorie de consumatori, conceptul brandului vine în întâmpinarea nevoilor lor, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza cămăşile până în cele mai mici detalii, de la tipare până la butoniere.

Bitdefender este astăzi producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale 500 de milioane de utilizatori, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se clasează pe primul loc la nivel mondial în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-celui-mai-exportat-produs-romanesc-porneste-o-afacere-pe-cont-propriu-11432565
11432565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.