Directorul Audi, Rupert Stadler, REŢINUT în cazul falsificării testelor de emisii poluante

Autor: Andra Stroe Postat la 18 iunie 2018 68 afişări

Directorul producătorului de automobile Audi, Rupert Stadler, a fost reţinut, luni, fiind suspect în cazul manipulării testelor privind emisiile de gaze, a anunţat grupul Volkswagen, relatează site-ul agenţiei Dpa.

Directorul Audi, Rupert Stadler, REŢINUT în cazul falsificării testelor de emisii poluante

Săptămâna trecută, locuinţa acestuia a fost percheziţionată pentru dovezi privind falsificarea testelor de emisii poluante.

Grupul auto german Volkswagen trebuie să achite daune de aproape 15 miliarde de dolari în Statele Unite ale Americii pentru instalarea la motoare diesel a unui soft pentru manipularea emisiilor poluante. În plus, VW va achita o amendă civilă de 1,5 miliarde de dolari şi o amendă penală de 2,8 miliarde de dolari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.