STATISTICĂ ALARMANTĂ: Din aproximativ 650 de şcoli din Capitală, doar 30 au autorizaţie pentru siguranţa la incendii

Postat la 29 mai 2018 47 afişări

În jur de 500 de unităţi de învăţământ atât de stat cât şi private din Capitală nu deţin autorizaţie de securitate la incendiu, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. De asemenea, autorităţile precizează că doar 30 de şcoli funcţionează cu autorizaţie ISU.

STATISTICĂ ALARMANTĂ: Din aproximativ 650 de şcoli din Capitală, doar 30 au autorizaţie pentru siguranţa la incendii

Potrivit datelor centralizate de ISU Bucureşti - Ilfov, dintr-un total de aproximativ 650 de şcoli de stat şi private, în jur de 500 de unităţi de învăţământ nu deţin autorizaţia pentru siguranţa la incendii, în timp ce doar 30 de şcoli funcţionează în baza acestui document.

În ceea ce priveşte situaţia şcolilor de la stat, din 403, cinci au autorizaţie de securitate la incendiu, 317 nu au autorizaţie ISU, iar 81 nu necesită obţinerea acestui document.

În învăţământul privat sunt 226 de şcoli în Capitală, dintre care 25 au autorizaţie de securitate la incendiu, 179 nu au autorizaţie de securitate la incendiu, iar alte 22 nu necesită obţinerea autorizaţiei ISU.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.