Dictatorul Kim Jong-un are o opţiune pe maşină pe care nu o are nimeni în lume

Postat la 03 mai 2018 6761 afişări

Da, e o ştire pe care o luăm ca atare, de pe site-ul Carbuzz.

Dictatorul Kim Jong-un are o opţiune pe maşină pe care nu o are nimeni în lume

Nu ştim dacă e dezinformare, iar dacă ar fi aşa ceva, nu mirosim scopul. Până la urmă, omul ăsta are pe una dintre limuzinele din flota lui, opţiunea pe care ne-am dori-o toţi. Cum funcţionează, cum e instalată, habar nu avem.

 

Niemeni nu ştie, dar a transpirat o informaţie pe uşa din dos a unui fost angajat al unui serviciu de apărare din Coreea de Nord. În 2005 a ajuns în Coreea de Sud, motiv pentru care are voie să spună lucruri. Lee Yun-Keol, aşa cum îl cheamă, susţine că preşedintele Coreei de Nord are un WC propriu în maşină. Sau un sistem în care-şi poate face nevoile fără ca ele (nevoile) să ajungă în mâinile agenţilor secreţi, ale spionilor. Pentru că urina şi fecalele conţin informaţii despre posibilele vulnerabilităţi ale corpului liderului suprem.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.