Diana Moroianu s-a alăturat echipei Clifford Chance Badea ca avocat associate

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 24 noiembrie 2014 333 afişări

Începând cu luna noiembrie, Diana Moroianu, 30 de ani, s-a alăturat echipei Clifford Chance Badea pe poziţia de avocat Associate. Ea este specializată în drept financiar şi are o experienţă de şase ani în domeniul avocaturii de business, lucrând încă din primii ani de practică în societăţi internaţionale de avocatură.

Diana Moroianu s-a alăturat echipei Clifford Chance Badea ca avocat associate

Portofoliul său de consultanţă juridică include tranzacţii în domeniul bancar, precum şi tranzacţii M&A pe diverse industrii, cum ar fi lanţuri de retail, lanţuri de farmacii şi instituţii de credit. În industria bancară, Diana Moroianu a fost implicată în proiecte de anvergură naţională şi internaţională (finanţări transfrontaliere, restructurări financiare, credite sindicalizate, finanţări în vederea achiziţiilor, project finance, finanţări imobiliare).

Ea va face parte din echipa de Banking, Finance & Capital Markets coordonată de Daniel Badea, managing partner.

Diana Moroianu a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Bucureşti în 2007 şi este membru în Baroul Bucureşti din 2008. 

Clifford Chance este prezentă în România din 2006 şi operează în prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucureşti se implică în tranzacţii complexe de împrumuturi sindicalizate, finanţări, restructurări, emisiuni de eurobonduri şi de acţiuni pe pieţe internaţionale de capital, instrumente financiare derivate, achiziţii de companii de către investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructură şi autostrăzi, investiţii imobiliare, precum şi litigii şi arbitraje interne şi internaţionale.

Firma ocupă locul întâi în topul caselor de avocatură din România (Tier 1) la secţiunile Banking & Finance şi Capital Markets, în cele mai recente ediţii Legal500, Chambers Global şi IFLR1000. Casa de avocatură are o echipă puternică în aria de practică Corporate şi M&A, fiind plasată pe primul palier (Legal500), respectiv pe palierul doi (Chambers Global şi IFLR1000). De asemenea, ghidul IFLR1000 poziţionează casa de avocatură pe primul loc şi la secţiunea Project Finance.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
badea,
avocat,
Clifford Chance Badea
/actualitate/diana-moroianu-s-a-alaturat-echipei-clifford-chance-badea-ca-avocat-associate-13632055
13632055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.