Dezvăluiri din Wuhan. Ce s-a întâmplat înainte ca ”pacientul zero” să infecteze lumea

Postat la 15 mai 2021 1452 afişări

Oamenii de ştiinţă de la laboratorul din Wuhan despre care se crede că a avut un rol în eliberarea noului coronavirus ar fi dezvăluit că au fost muşcaţi în timp ce colectau mostre dintr-o peşteră plină de lilieci infectaţi.

Dezvăluiri din Wuhan. Ce s-a întâmplat înainte ca ”pacientul zero” să infecteze lumea

Conform The Sun, unul dintre cercetători - de la Wuhan Institute of Virology (W.I.V) - pretinde că dinţii liliacului au trecut prin mănuşile lui de cauciuc ”ca nişte ace”.

Un video - care a apărut prima oară acum doi ani - arată oameni de ştiinţă care lucrează pe ”virusuri vii” fără mănuşi şi mască, ignorând regulile de siguranţă impuse de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Toate aceste informaţii vin la 24 de ore după ce s-a scris în presa occidentală că omul de ştiinţă, denumit şi ”pacientul zero”, care a dispărut din laboratorul din Wuhan la începutul pandemiei, încă este de negăsit după un an de căutări.

Vezi video aici

Departamentul de stat al SUA crede că experta în virusuri Huang Yanling a fost prima dintre oamenii de ştiinţă care lucrau la controversatul institut care s-a infectat în toamna lui 2019 - cu luni înainte ca virusul să fie recunoscut oficial.

Într-un video şocant, cercetătorii pot fi văzuţi colectând fecale de liliac fără echipament de protecţie în afară de mănuşi, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvaluiri,
infectare,
pacient

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.