DEZASTRU la intrarea în Bucureşti: oamenii au aşteptat ore întregi în trafic. Care e motivul

Postat la 23 mai 2017 207 afişări

După ce Primăria Capitalei a instituit, în zona de Nord a Bucureştiului, benzi unice pentru autobuze, pe Drumul Naţional 1 (DN 1) s-a format un ambuteiaj pe peste 16 de kilometri, pe sensul de intrare în Capitală, şoferii stând în coloană chiar şi două ore.

DEZASTRU la intrarea în Bucureşti: oamenii au aşteptat ore întregi în trafic. Care e motivul

Coloana de maşini de pe DN 1 s-a format de la podul Băneasa, de unde a fost instituită, de luni, o bandă de circulaţie unică pentru autobuze. Astfel, numărul benzilor destinate traficului rutier s-a limitat la două.

"Se circulă cu fluenţă, dar faptul că s-a trecut de la trei benzi la două şi fluxul foarte mare de maşini au dus la aglomerare în zonă. Avem echipaje atât la Academia de Poliţie, cât şi la Pasajul Băneasa şi la Fântâna Mioriţa, care fac tot posibilul pentru a fluidiza traficul", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.