Dezastru la cea mai mare bancă! Este pentru prima oară când se întâmplă asta

Autor: Ştefan Stan Postat la 27 septembrie 2016 10361 afişări

Pierderea este uriaşă...

Dezastru la cea mai mare bancă! Este pentru prima oară când se întâmplă asta

Acţiunile uneia dintre cele mai mari bănci au scăzut la un nou minim record, în condiţiile îngrijorărilor legate de acumularea costurilor legale, inclusiv amenzile gigant pentru creditele ipotecare acordate înainte de criză, care ar putea forţa creditorul să ia măsuri pentru creşterea capitalului, scrie Bloomberg.

Acţiunile au scăzut cu 6,3%, la 10,70 euro luni dimineaţă. Autorităţile au pornit negocierile pentru a rezolva conflictul dintre instituţie şi bancă, după ce a fost amendată cu 14 miliarde de euro. Suma este de două ori mai mare decât provizioanele făcute de bancă pentru costurile legale, de 5,5 miliarde de euro.  

Dezastru la cea mai mare bancă! Este pentru prima oară când se întâmplă asta. Vedeţi AICI ce s-a întâmplat de s-a ajuns la asta

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
record

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.