Dezastru în piaţa forţei de muncă: Cel mai pu­ter­nic antreprenor din industria res­taurantelor trage un semnal de alarmă

Postat la 12 octombrie 2017 932 afişări

Antreprenorul Dragoş Petrescu, unul din cei mai puternici oameni din industria restaurantelor, care controlează grupul City Grill, spune că găsirea forţei de muncă rămâne cea mai mare provocare, în contextul în care businessul este în plină expansiune, afacerile lanţului au crescut cu 12% în primele nouă luni, iar pentru anul viitor este prevăzută tot o creştere cu două cifre.

Dezastru în piaţa forţei de muncă: Cel mai pu­ter­nic antreprenor din industria res­taurantelor trage un semnal de alarmă

„Avem în derulare recrutarea a 12 ne­palezi care să lucreze în restaurante, am apelat la o agenţie. Procesul durează în­tre opt şi nouă luni. Îi plătim cu sa­la­riul mediu pe economie“, a spus Dra­goş Petrescu pentru ZF. 

Vezi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.