DEZASTRU în Franţa: 200.000 de locuinţe au rămas fără electricitate

Postat la 03 ianuarie 2018 91 afişări

Nordul Franţei este afectat de o furtună puternică, iar aproximativ 200.000 de locuinţe au rămas, miercuri, fără electricitate, după ce vântul a atins viteze de 200 de kilometri pe oră, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

DEZASTRU în Franţa: 200.000 de locuinţe au rămas fără electricitate

Compania de energie electrică Enedis a precizat că gospodăriile din regiunea Normandiei au fost cele mai afectate de furtuna "Eleanor". 30.000 de locuinţe din jurul Parisului au rămas de asemenea fără electricitate.

Vântul puternic a distrus maşini şi case, după ce schele metalice şi arbori s-au prăbuşit peste acestea. Peste 2.000 de membri ai serviciilor de intervenţie au fost detaşaţi pentru a restabili alimentarea cu energie electrică în cele 49 de departamente franceze care au fost afectate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.