Devastator! A fost anunţată decizia finală în cazul lui Năstase după reacţia avută la adresa Serenei Williams. Pedeapsă incredibilă pentru Nasty

Postat la 21 iulie 2017 260 afişări

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat astăzi decizia finală luată în cazul lui Ilie Năstase în urma scandalului provocat la meciul dintre România şi Marea Britanie, din FED Cup.

Devastator! A fost anunţată decizia finală în cazul lui Năstase după reacţia avută la adresa Serenei Williams. Pedeapsă incredibilă pentru Nasty

Căpitanul nejucător al echipei României a fost suspendat până pe 31 decembrie 2020, perioadă în care nu va avea voie să asiste la meciurile organizate de ITF nici măcar în calitate de spectator. În plus, fostul lider mondial ATP va fi obligat să plătească şi o amendă de 10.000 de dolari.

"Ilie Năstase este suspendat din orice rol oficial în competiţiile ITF pe echipe sau în cele individuale de sub egida ITF până la 31 decembrie 2020", se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al ITF.

Conform ITF, Năstase, care pe 19 iulie a împlinit 71 de ani, a fost "găsit vinovat de încălcarea articolelor a.ii.a, a.iii.a, a.iii.b, a.iv.c şi a.v.b din Codul de Conduită al Fed Cup, parte a Regulamenului ITF pentru Fed Cup, la evenimentele petrecute în timpul partidei România – Marea Brtianie, din aprilie, de la Constanţa".

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.