Detalii despre elicopterul misterios PRĂBUŞIT la Săpânţa: Pilotul era din Belarus, dat dispărut de la începutul lunii martie. Imagini VIDEO

Postat la 10 mai 2019 53 afişări

Pilotul elicopterului prăbuşit pe raza comunei Săpânţa, judeţul Maramureş, era din Belarus, avea gradul de maior de aviaţie şi a fost dat dispărut de autorităţile din ţara sa la începutul lunii martie, după ce plecase spre Ucraina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Detalii despre elicopterul misterios PRĂBUŞIT la Săpânţa: Pilotul era din Belarus, dat dispărut de la începutul lunii martie. Imagini VIDEO

Primarul comunei Săpânţa, Gheorghe Stan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că elicopterul nu a fost fabricat în serie, ci a fost construit de cineva care se pricepe.

„Am fost la faţa locului, am fost anunţaţi de un cioban de la o stână care a descoperit epava elicopterului prăbuşit în pădure, la vreo 20 de kilometri de centrul comunei Săpânţa, într-o zonă greu accesibilă. Pilotul este din Belarus, maior de aviaţie, iar elicopterul prăbuşit era improvizat, construit de cineva care se pricepe la aşa ceva. Nu avea elemente de identificare, dar era puternic, cu două elice. Din câte ne-am dat seama, prăbuşirea ar fi avut loc în urmă cu două-trei săptămâni. Există o bănuială, suspiciune că ar fi fost implicat în contrabandă cu ţigări”, a spus Stan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elicopter,
prabusire,
belarus,
disparitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.