Descindere a agenţilor FBI la biroul avocatului personal al preşedintelui SUA/ Donald Trump acuză că acţiunea FBI-ului este un "atac la adresa ţării"

Postat la 10 aprilie 2018 67 afişări

Agenţii FBI au efectuat luni o percheziţie la biroul lui Michael Cohen, avocatului personal al preşedintelui american Donald Trump, confiscând mai multe documente privind o serie de subiecte, informează cotidianul The New York Times.

Descindere a agenţilor FBI la biroul avocatului personal al preşedintelui SUA/ Donald Trump acuză că acţiunea FBI-ului este un "atac la adresa ţării"

Procurorii federali din Manhattan au obţinut un mandat de percheziţie pe baza unor informaţii primite de la procurorul special Robert Muller, potrivit avocatului lui Cohen, care a catalogat percheziţia drept "complet inadecvată şi deloc necesară".

Percheziţia nu pare să aibă direct legătură cu ancheta procurorului special Robert Muller privind presupuse contacte între apropiaţi ai liderului de la Casa Albă şi oficiali ruşi în timpul campaniei prezidenţiale din 2016.

Potrivit unei surse citate de cotidianul american, agenţii FBI au preluat o serie de documente din biroul avocatului, inclusiv unele referitoare la presupuse tranzacţii către o actriţă de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, care pretinde că ar fi avut în trecut o relaţie amoroasă cu Trump.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.