Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, i-a transmis o scrisoare deschisă lui Tudorel Toader: Aţi pierdut şansa de a fi un erou

Postat la 12 februarie 2018 142 afişări

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, i-a transmis un mesaj ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, printr-o scrisoare deschisă publicată pe pagina sa de Facebook, în care îi transmite că a pierdut şansa de a fi un erou odată cu refuzul cererii de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, i-a transmis o scrisoare deschisă lui Tudorel Toader: Aţi pierdut şansa de a fi un erou

„Domnule ministru Toader, şansa de a fi un erou aţi pierdut-o anul trecut, în luna martie, când aţi considerat că nu e <<oportun>> să cereţi revocarea din funcţie a distinsei sufrageriste. De mai mult de 13 ani, în sufrageria <<Românica>> (vorba renumitului procuror PORTOCALĂ, de la <<unitatea de elită DNA Ploieşti>>) se decide cine are voie şi cine nu are voie să iasă preşedinte, cine are voie şi cine n-are voie să fie om politic, cine are voie şi cine n-are voie să fie om de afaceri. În general, în generalisima sufragerie <<Românica>> se decide tot, indiferent de majorităţi, de vot, de voinţa covârşitoare a acestui popor. Că se face asta cu sprijin de afară – ţine de evidenţe... Trebuie să fi aterizat de mai puţin de două minute pe Terra ca să nu înţelegi exact cum funcţionează mecanismul de control în România şi asupra României...

Însă acest lucru a fost posibil în primul rând din cauza impotenţei instituţionale sau chiar a complicităţii celor care au avut şi care au, cel puţin teoretic, puterea-n pix!”, scrie Pleşoianu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Acesta precizează că nu era nevoie ca Kovesi să încalce Constituţia României pentru ca Toader să ceară revocarea sa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.