Deputat ALDE, prins în timp ce gonea cu 142 km/h, deşi avea permisul suspendat

Postat la 16 mai 2017 200 afişări

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, s-a ales cu un dosar penal pe numele său după ce a fost surprins în timp ce gonea pe şoselele din Bacău, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Deputat ALDE, prins în timp ce gonea cu 142 km/h, deşi avea permisul suspendat

Parlamentarul sucevean avea permisul de conducere suspendat de politie pentru contravenţii de acelaşi gen. Baisanu va fi anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie si riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi trei ani de închisoare.

Băiaşanu conducea cu viteza de 142 km/h când a fost surprins de aparatul radar. Acesta fusese lasat fara permisul de conducere pentru contravenţii de acelaşi gen. Deputatul sucevean va fi anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

„Persoana la care faceţi referire a fost depistată în trafic rulând cu viteza de 142 km/h, încălcând regimul legal de viteză în localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana depistată în trafic avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Având în vedere aspectele constatate, precum şi calitatea conducătorului auto depistat, conform art.40 din Codul de Procedură Penală, a fost declinată competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Creţu, potrivit presei locale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.