Dent Estet investeşte 850.000 de euro într-o nouă unitate medicală din Capitală

Autor: Georgiana Călin Postat la 23 mai 2017 162 afişări

Grupul de clinici Dent Estet, lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară din România, deschide o nouă clinică pe Bulevardul Aviatorilor din capitală, în urma unei investiţii de peste 850.000 de euro. Unitatea medicală are cea mai mare suprafaţă din totalul de 2.500 metri pătraţi ocupaţi de grup şi este cea mai digitalizată clinică de medicină dentară din ţară, conform reprezentanţilor.

Dent Estet investeşte 850.000 de euro într-o nouă unitate medicală din Capitală

Facilităţile oferite de noua clinică includ, printre altele, posibilitatea configurării digitale a zâmbetului prin tehnologia Digital Smile Design şi Future Smile Studio, primul studio de diagnostic şi construcţie digitală a zâmbetului. Pe lângă acestea, noua clinică va dispune de o serie de alte tehnologii digitale esenţiale în reuşita tratamentelor complexe: scannerul intra-oral în culori reale, tomografia computerizată CBCT şi radiografia digitală, tehnologii imagistice cu o expunere minimă la radiaţii, centrifuga ENDORET PRGF, laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA), etc. Toate aceste tehnologii asigură o precizie crescută a tratamentului şi ajută pacientul să poată lua decizii în cunoştinţă de cauză în privinţa procedurilor alese, spun reprezentanţii. 

Clinica dispune de 10 săli de diagnostic şi tratament şi este cel mai mare centru Planmeca Digital Academy din România. De asemenea, clinica dispune şi de o sală de intervenţii chirurgicale ultra-modernă şi de un laborator propriu, care îmbină tehnologia CAD-CAM cu precizia tehnicienilor acreditaţi international; astfel este eficientizat timpul medicului şi pacientul obţine, în mai puţin de 24 de ore, un produs similar dintelui natural, incomparabil ca execuţie cu lucrările realizate cu ajutorul aparaturii similare dintr-un cabinet dentar. 

„Suntem foarte încântaţi de achiziţia pachetului de acţiuni Dent Estet, iar dincolo de cifre, care se dovedesc a fi în continuare conform previziunilor noastre, ştiam care sunt abilităţile echipei medicale şi a managementului. La mai puţin de un an de la începerea colaborării, am reuşit să deschidem această primă clinică digitalizată, care nu doar că urmează direcţiile de dezvoltare stabilite, dar şi aduce un aport semnificativ pieţei de profil. Concurează cu uşurinţă cu orice clinică premium din lume şi întăreşte poziţia de lider a MedLife”, susţine Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife.

În ultimii ani, interesul românilor pentru tratamente dentare complexe premium, precum reconstructiile dentare ample, dar şi pentru garanţia pe termen lung a lucrărilor au crescut semnificativ, la fel ca preocuparea pentru estetică dentară. În acest context, noua clinică Dent Estet a fost creată în jurul diviziilor supraspecializate de implantologie şi estetică dentară, care s-au dezvoltat continuu şi care au devenit principalii pioni ai evoluţiei pozitive a grupului. 

„Avem ocazia de a discuta cu mulţi pacienţi care sunt trataţi zilnic în clinicile noastre şi am realizat că, acum, mai mult decât înainte, aceştia aleg tratamentul şi clinica doar în urma unui proces amplu de informare despre tehnologiile folosite şi pregătirea echipei medicale. La fel ca introducerea conceptului de clinică stomatologică digitală şi cel mai mare centru Planmeca Digital Academy, inovaţiile pe care le-am adus în România în ultimii 18 ani au reprezentat, de fiecare dată, un răspuns la nevoile pacienţilor. Mai mult, faptul că dl. Heikki Kyöstilä, Preşedinte şi Fondator Planmeca Oy, o somitate pe plan mondial în acest domeniu şi cel mai important om de afaceri din Finlanda, va fi alături de noi la inaugurarea clinicii, reprezintă o atestare că suntem aliniaţi la cele mai înalte standarde internaţionale”, precizează dr. Oana Taban, CEO şi Fondator al grupului de clinici Dent Estet.

Dent Estet a înregistrat anual o creştere de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, evoluţie preponderent generată de o creştere importantă a afluxului de pacienţi şi a solicitărilor de tratamente complexe, în special reconstrucţii dentare. În clinicile Dent Estet au fost trataţi peste 65.000 de pacienţi, în prezent acestea fiind vizitate zilnic de un număr de 350 de pacienţi. Înfiinţat în 1999, grupul de clinici dentare s-a extins continuu, numărând 8 clinici pentru adulţi, adolescenţi şi copii, dintre care una în Timişoara. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.