Decizie surpriză a Gabrielei Firea după moartea Regelui

Postat la 05 decembrie 2017 363 afişări

Primarul General, Gabriela Firea, va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai, potrivit unui anunţ al Primăriei.

Decizie surpriză a Gabrielei Firea după moartea Regelui

"A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor şi reper moral pentru generaţiile ce vor urma. Dat fiind faptul că viaţa Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, şi că toată viaţa a militat fără ostenire pentru unitatea românilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucureşti ca Piaţa Victoriei să-i poarte numele", a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea, după moartea regelui. Regele Mihai al României a murit, la vârsta de 96 de ani.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rege,
deces,
decizie,
surpriza,
bucuresti,
cgmb,
consiliu,
general,
nume,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.