Decizie ŞOC: România poate deveni o forţă majoră în UE şi are prima şansă să ia faţa Londrei, Parisului şi Frankfurtului

Postat la 02 mai 2018 971 afişări

London Stock Exchange Group (LSEG) anunţă astăzi că va deschide un centru de servicii pentru afaceri în capitala României, Bucureşti.

Decizie ŞOC: România poate deveni o forţă majoră în UE şi are prima şansă să ia faţa Londrei, Parisului şi Frankfurtului

Noul centru va angaja personal din compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd (BSL). În prezent, BSL furnizează servicii în domeniul tehnologiilor, serviciilor de date şi funcţii de suport corporativ în entităţile Grupului la nivel mondial.

 

LSEG a asigurat sedii de birouri situate din zona de centru-vest a capitalei, lângă Universitatea Politehnică. Noul centru al LSEG, care va angaja iniţial 200 de persoane în diverse funcţii, va fi complementar operaţiunilor BSL din Columbia şi Sri Lanka, unde lucrează 480 de persoane.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.