Grindeanu: Săptămâna viitoare cer demisia lui Iordache; i-am lăsat câteva zile pentru buget

Postat la 05 februarie 2017 374 afişări

Grindeanu: Săptămâna viitoare cer demisia lui Iordache; i-am lăsat câteva zile pentru buget

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seara, că săptămâna viitoare va cere demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, ca urmare a modului deficitar de a comunica pe tema OUG pe Justiţie, el arătând că i-a ''lăsat'' câteva zile necesare pentru a trece bugetul de Parlament.

Întrebat, duminică seara, la România Tv, unde a avut o intervenţie telefonică, dacă va cere demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, Grindeanu a răspuns: ''I-am lăsat câteva zile pentru că sunt necesare aceste zile, pentru că sunt activităţi care trebuie să fie gestionate, mâine-poimâine avem bugetul de trecut prin Parlamant''.

''După această perioadă dânsul îşi va face evaluarea, eu am această evaluare a mea, ca prim-ministru, şi o să iau decizia pe care aţi anunţat-o (aceea de a-i cere demisia, n.r.)'', a adăugat premierul.

Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei îşi asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunţat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

''Cred că e important să mai spunem un lucru şi anume faptul că toate argumentele pe care noi le-am avut în susţinerea acestei ordonanţe n-au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multă confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni, care n-au legătură cu ceea ce până la urmă s-a adoptat. Şi de aceea Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei îşi vor asuma şi îşi asumă consecinţele'', a declarat şeful Executivului la Palatul Victoria.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.