Decizie BOMBĂ dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Verdictul aşteptat de ani buni e acum DEFINITIV

Postat la 26 septembrie 2017 1429 afişări

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ca nefondat recursul lui Adrian Mititelu în procesul vizând marca „Universitatea Craiova”. Astfel, ultima instanţă a decis că unica entitate care poate purta numele Universitatea Craiova este Clubul Sportiv de drept public Universitatea Craiova, care deţine în asociere echipa care activează în Liga I.

Decizie BOMBĂ dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Verdictul aşteptat de ani buni e acum DEFINITIV

„Respinge ca nefondat recursul declarat de intervenienţii în nume propriu Mititelu Gigi Adrian, Mititelu Liana Gabriela şi U Craiova S.A. împotriva deciziei nr. 441A din 08 iunie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă. Irevocabilă” este decizia publicată vineri seară.

Ce se precizează, printre altele, în decizia menţinută de ultima instanţă:

"Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948"

"Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948".

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.