De unde provin fructele şi legumele de la Cora

Postat la 02 iulie 2014 709 afişări

De unde provin fructele şi legumele de la Cora

Magazinele Cora au vândut, în trei zile, aproape şapte tone de fructe de sezon în cadrul Târgului Fructelor de Sezon organizat week-endul trecut, 27-29 iunie, care face parte din programul Cora "Direct de la producător". Astfel, peste 90% din fructele şi legumele comercializate de hipermarket sunt cumpărate direct de la producători români. Târgul Fructelor de Sezon  va avea loc şi la sfârşitul acestei săptămâni, 4-6 iulie.

"Daca in 2011 lucram direct cu doar 7 producatori, in 2014 lucram direct cu 40 de producatori romani. In 2012, peste trei sferturi din legumele si fructele care se produc in Romania au venit direct de la producatori, iar anul trecut am ajuns la peste 90%", a declarat Thierry Destailleur, director general de exploatare al Cora România.

Cora România a dezvoltat în câţiva ani programul "Direct de la producător" pentru a asigura vânzarea unor produse de foarte bună calitate, pentru a micşora numărul intermediarilor şi al importurilor.

Târgul Fructelor de Sezon va fi urmat în lunile viitoare de alte târguri de fructe şi legume "Direct de la producător".

Cora România deţine pe piaţa locală 12 magazine, dintre care două deschise în 2013. Compania a terminat anul 2012 cu afaceri de 328 mil. euro, în creştere cu 1% faţă de anul anterior.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-unde-provin-fructele-si-legumele-de-la-cora-12875859
12875859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.