De ce Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani. Dezvăluirea, făcută chiar de actor

Postat la 21 martie 2019 516 afişări

Actorul american Will Smith a declarat că nu a băut alcool timp de zece ani, deoarece a dorit să-şi păstreze corpul într-o stare sănătoasă, relatează contactmusic.com.

De ce Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani. Dezvăluirea, făcută chiar de actor

Starul american, în vârstă de 50 de ani, a spus că a recurs la acest gest în primii ani de carieră, când încerca să îşi facă un nume la Hollywood. Actorul a făcut declaraţia într-o emisiune a sa de pe Facebook Watch, "The Bucket List".

 

El a spus, în timp se pregătea să participe la un semi-maraton în Cuba, că, în prezent, dintre toate lucrurile de pe lista lui de dorinţe de îndeplinit, corpul său este cel de care este cel mai îngrijorat, fiindcă nu se simţea complet în stare să alerge aproape 21 de kilometri. Acesta a continuat spunând că ideea ca el să "nu se simtă în formă" i se pare a fi nouă, deoarece în timpul perioadei de ascensiune din lumea filmului era "extrem de disciplinat".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
actor,
timp,
alcool,
stare de ebrietate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.