De ce pleacă Toader din funcţia de ministru al Justiţiei. Dragnea enumeră nemulţumirile

Postat la 17 aprilie 2019 40 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, după şedinţa CEx PSD, că nemulţumirile la adresa lui Tudorel Toader sunt două, şi anume întârzierea avizelor pentru diferite proiecte şi faptul că a discutat despre iniţierea de OUG fără să facă nimic, lungind discuţiile pe 3-4 luni de zile.

De ce pleacă Toader din funcţia de ministru al Justiţiei. Dragnea enumeră nemulţumirile

'Astăzi, în CEx, s-au exprimat din păcate foarte multe nemulţumiri la adresa dl Toader. Un om pe care eu personal îl respect şi l-am sprijinit în toţi aceşti doi ani. Dar s-a acumulat foarte multă nemulţumire din două motive. 

 

Şi anume nemulţumirile şi supărările miniştrilor că se tot întârzia avizarea la MJ şi doamna premier a trebuit să intervină. Şi faptul că s-a discutat despre iniţierea unor OUG fără să facă nimic, lungind discuţiile trei, patru luni de zile. Astea au fost discuţiile şi de aceea suntem azi aici. A fost o decizie politică", a declarat Livi Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional PSD.

 

Preşedintele PSD a mai precizat că , în discuţia de marţi avută cu Tudorel Toader, nu i-a cerut acestuia demisia.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nemultumiri,
toader,
dragnea,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.