Cum s-a răzbunat un oligarh rus pe iubita cu 25 de ani mai tânără după ce aceasta l-a părăsit - GALERIE FOTO

Postat la 16 octombrie 2018 7395 afişări

Este unul dintre cei mai influenţi oameni din Rusia, are o avere fabuloasă, şi i-a construit fostei sale soţii cea mai scumpă locuinţă din Rusia. Cu toate acestea, când ea l-a părăsit, a găsit o modalitate foarte costisitoare de a trece peste despărţire.

Miliardarul Igor Sechin, în vârstă de 57 de ani, a fost căsătorit cu frumoasa şi tânăra Olga Rozhkova, despre care se crede că are în jur de 32 de ani.

Chiar dacă i-a oferit cadouri în valoare de zeci de milioane de dolari, aceasta l-a părăsit pentru Francesco Provenzano, un şofer de curse italian. Sechin a gestionat situaţia în felul său, şi a ales să demoleze conacul de 50 de milioane de dolari, construit pentru tânăra sa soţie, metodă care i-a uşurat inima, dar şi conturile.

De asemenea, două iahturi care purtau numele Olgăi Rozhkova, au fost redenumite, după despărţirea cuplului. Unul din ele valora peste 150 de milioane de dolari şi, din Princess Olga, i-a fost schimbat numele în Amore Vero. Celălalt iaht, Duchess Olga, a devenit Standard.

După ce a fost ani la rând confidentul preşedintelui Vladimir Putin, Sechin conduce acum gigantul energetic Rosnef, companie cu venitui anuale de 66 de miliarde de dolari. Sumele pe care Sechin însuşi le încasează anual sunt, de asemenea, uriaşe: zece milioane de dolari venituri sigure plus 13,5 milioane de dolari din bonusuri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.