De ce doi bărbaţi din Statele Unite au fost amendaţi cu 37 de milioane de dolari de către guvernul american

Autor: Florin Casota Postat la 22 august 2016 550 afişări

De ce doi bărbaţi din Statele Unite au fost amendaţi cu 37 de milioane de dolari de către guvernul american

Doi bărbabţi au fost acuzaţi de guvernul american că ei au pornit focul din Oregon de anul trecut în urma căruia au ars peste 10.000 de hectare de pădure, informează Time.

Autorităţiile vor ca Dominic Decarlo, 70 de ani, şi Cloyd Deardoff, 64 de ani, să plătească pentru incendiul din Stouts Creek care a izbucnit pe 30 iulie 2015. Anchetatorii au descoperit că maşinile de tuns iarba a celor doi bărbaţi au fost cauza incendiului. Se pare că cei doi bărbaţi au tuns iarba din curte în perioada interzisă (10 am - 8 pm) , iar o  scânteie ar fi declanşat incediul ce s-a întins în parcul naţional Umpqua.

Cele 37 de milioane de dolari vor acoperi costurile echipajelor de stingerea incediilor, elicopterelor, buldozerelor care au fost folosite în operaţiunile de stingere.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.