Au trăit doi ani într-o rulotă, în parcarea companiei pentru care lucrau

Postat la 02 iunie 2017 320 afişări

Când Pete D’Andrea a obţinut un loc de muncă la Google, el şi soţia sa Kara au dorit să evite plata chiriei în Sillicon Valley, loc în care o astfel de cheltuială este exorbitantă, relatează Business Insider. Cei doi tineri au decis să se mute în parcarea de la Google.

Au trăit doi ani într-o rulotă, în parcarea companiei pentru care lucrau

Cu sprijinul ofiţerilor de securitate din campus, cuplul a reuşit să locuiască într-o rulotă vreme de doi ani. Astfel au reuşit să economisească 80% din venituri. “La început ofiţerii de pază au înconjurat rulota, iar apoi le-am explicat că vrem să locuim aici,” povesteşte Kara D’Andrea.

 

Soţul său, Pete, spune că pe vremea când locuiau în campus la Google aveau mai mereu musafiri. “Oamenilor le plăcea să vină pe la noi, cred ne simpatizau mulţi.”

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.