De ce a fost obligat miliardarul Roman Abramovich să ceară cetăţenie israeliană

Postat la 29 mai 2018 261 afişări

Miliardarul ruso-israelian Roman Abramovich, care deţine clubul de fotbal Chelsea, a zburat la Tel Aviv după ce a primit undă verde pentru a i se acorda cetăţenie israeliană, scrie BBC.

De ce a fost obligat miliardarul Roman Abramovich să ceară cetăţenie israeliană

Oficialii de la biroul israelian de imigraţii au spus pentru BBC că Abramovich a fost intervievat săptămâna trecută la ambasada israeliană din Moscova.

Miliardarul a întâmpinat dificultăţi cu procesul de reobţinere a vizei pentru Marea Britanie. Dacă se va muta definitiv în Israel, miliardarul în vârstă de 51 de ani va fi cea mai bogată persoană din Israel.

Abramovich ar avea o avere de aproximativ 11,5 miliarde de dolari. Această mişcare ar putea să-l ajute şi financiar, în condiţiile în care noii cetăţeni ai israelului sunt scutiţi din a plăti taxe pe venit pentru următorii 10 ani. 

Potrivit Times of Israel, Abramovich va locui într-un fost hotel cumpărat de la actriţa Gal Gadot.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.