De câţi oameni este nevoie să-i înlocuieşti pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May la Top Gear?

Postat la 11 februarie 2016 152 afişări

De câţi oameni este nevoie să-i înlocuieşti pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May la Top Gear?

„Doar” şase: Matt Le Blac,actor, Sabine Schmitz, şoferiţă de curse, Chirs Harris, jurnalist auto-moto, Eddie Jordan, fost proprietar al unei echipe de formula 1, Rory Reid, care a  fost prezentator al canalul auto al CNET şi bineînţeles Chirs Evans şi celebrul Stig.

„Avem puţin din fiecare: un iubitor de maşini de pe partea cealaltă a oceanului, Matt, un demon al vitezei, Sabine, Eddie este o enciclopedie, Chris este unul dintre cei mai buni jurnalişti auto-moto, iar Rory m-a dat pe spate la audiţii”, a declarat prezentatorul emisiunii, Chris Evans.

Anul trecut, BBC a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson după o dispută violentă a acestuia cu producătorul emisiunii. Richard Hammond şi James May au ales şi ei să plece şi s-au alăturat lui Clarkson, într-un nou proiect ce va fi lansat în acest an pe platforma online Amazon Prime.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
top gear,
auto,
emisiune,
prezentator,
oameni,
nevoie
/actualitate/de-cati-oameni-este-nevoie-sa-i-inlocuiesti-pe-jeremy-clarkson-richard-hammond-si-james-may-la-top-gear-15066847
15066847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.