De astăzi părinţii nou-născuţilor vor putea primii 2500 de lei de la primărie. Ce trebuie să facă pentru aceşti bani

Postat la 03 iulie 2017 160 afişări

Începând de luni, părinţii pot depune documentele pentru obţinerea stimulentului financiar pentru nou-născuţi acordat de Primăria Capitalei. Cei 2.500 lei vor fi acordaţi pentru copiii născuţi începând cu data de 26 iunie.

De astăzi părinţii nou-născuţilor vor putea primii 2500 de lei de la primărie. Ce trebuie să facă pentru aceşti bani

"Cererile vor fi depuse începând cu data de 3 iulie 2017 la sediul Centrului de Informare şi Consiliere pentru Cetăţeni din Şos. Ştefan cel Mare, nr. 38, sector 2 şi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti din str. Foişorului, nr.56-58, sector 3, de luni-vineri între orele 9:00 - 15:00", transmite Primăria Capitalei.

Pentru a beneficia de sumă trebuie ca cel puţin unul dintre părinţi să aibă domiciliul sau rezidenţa în Bucureşti şi naşterea să fi fost înregistrată într-o maternitate de pe raza Capitalei (publică sau privată). Părinţii trebuie să se prezinte, în termen de cel mult o lună de la naşterea copilului, cu următoarele acte:

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.