De 7 ori unicorn: UiPath obţine o nouă finanţare şi ajunge la o evaluare de 7 miliarde de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 aprilie 2019 113 afişări

De 7 ori unicorn: UiPath obţine o nouă finanţare şi ajunge la o evaluare de 7 miliarde de dolari

UiPath, cea mai importantă companie care dezvoltă servicii RPA (robotic process automation) la nivel global, a încheiat o nouă rundă de finanţare (seria D) obţinând suma de 568 milioane dolari. Prin urmare, evaluarea UiPath ajunge la 7 miliarde de dolari.

 

Noua rundă de finanţare a fost condusă de Coatue, cărora li s-au adăugat Dragoneer, Blackstone, Sands Capital, precum şi fonduri aflate sub consilierea T. Rowe Price Associates, Inc. Accel, care a condus rundele din Seria A şi Seria B, precum şi CapitalG şi Sequoia, care au condus runda Seriei C, au participat de asemenea la runda prezentă, la fel ca şi alţi investitori din trecut, cum ar fi Madrona Ventures şi Seedcamp”, conform anunţului companiei.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.