Davies (OMV) despre taxa pe construcţii: Semnal prost la investiţii, te determină să nu mai investeşti

Postat la 22 noiembrie 2013 94 afişări

Introducerea taxei pe construcţii speciale reprezintă "un semnal prost pentru investiţii" şi va reduce profitabilitatea OMV Petrom, a declarat vineri directorul financiar al grupului austriac de petrol şi gaze OMV, David Davies.

Davies (OMV) despre taxa pe construcţii: Semnal prost la investiţii, te determină să nu mai investeşti

 "Este un semnal prost pentru investiţii. Practic te determină să nu mai investeşti. Va avea un impact negativ asupra profitabilităţii Petrom şi a capacităţii de a investi. Unele proiecte de investiţii vor pica sub pragul de rentabilitate pentru că ţi se reduce randamentul cu 1,5%. Suntem în curs de evaluare a impactului financiar al acestei taxe. Suntem foarte îngrijoraţi. Ne va afecta abilitatea de a investi", a spus Davies într-o conferinţă susţinută la Viena.

La începutul lunii noiembrie Guvernul a anunţat că va introduce plata impozitului pe proprietate pentru construcţiile speciale exceptate până în prezent, reprezentând 1,5% din valoarea activului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/davies-omv-despre-taxa-pe-constructii-semnal-prost-la-investitii-te-determina-sa-nu-mai-investesti-11715912
11715912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.