David Cameron: Procesul de ieşire al Marii Britanii din UE trebuie să fie cât mai constructiv posibil

Postat la 28 iunie 2016 153 afişări

David Cameron: Procesul de ieşire al Marii Britanii din UE trebuie să fie cât mai constructiv posibil

Premierul britanic David Cameron este de părere că procesul de ieşire al Marii Britanii din UE ar trebuie să fie cât mai constructiv posibil şi mai speră ca rezultatul să fie cât se poate de constructiv, notează BBC News online.

Prezent la Bruxelles, unde va participa la un summit cu liderii UE, premierul britanic a declarat marţi că "Voi explica faptul că Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, dar vreau ca acest proces să fie cât mai constructiv posibil şi sper ca rezultatul să fie cât se poate de constructiv, pentru că, deşi părăsim Uniunea Europeană, nu trebuie să întoarcem spatele Europei."

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/david-cameron-procesul-de-iesire-al-marii-britanii-din-ue-trebuie-sa-fie-cat-mai-constructiv-posibil-15510733
15510733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.