Daune uriaşe plătite de Johnson&Johnson. Pericolul din unul dintre cele mai populare produse ale companiei

Autor: Liviu Mihai Postat la 06 mai 2016 3554 afişări

Daune uriaşe plătite de Johnson&Johnson. Pericolul din unul dintre cele mai populare produse ale companiei

Johnson & Johnson este nevoită să plătească despăgubiri uriaşe unei femei care susţine că produsele de igienă ale companiei i-au provocat cancer, notează Reuters. Verdictul duce la cel de-al doilea proces de acest fel pierdut de J&J, care este ameninţată cu 1200 de procese similare în care este acuzată că nu a avertizat în legătura cu riscurile produselor sale.

În urma unui proces care a durat trei săptămâni, instanţa de judecată de la Missouri a dat verdict favorabil Gloriei Ristesund. Purtătoarea de cuvânt a J&J a declarat că verdictul contrazice cei peste 30 de ani de cercetare asupra siguranţei produselor. Compania intenţionează să facă apel, continuând astfel să apere siguranţa produselor sale”, a declarat ea.

Află aici care este produsul care prezintă un pericol pentru sănătate şi daunele uriaşe plătite de Johnson&Johnson

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
J&J,
proces,
despagubiri,
pudra,
produse,
cancer
/actualitate/daune-uriase-platite-de-johnson-johnson-pericolul-din-unul-dintre-cele-mai-populare-produse-ale-companiei-15283074
15283074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.