Dascăli din Olt şi Timiş, prinşi când încercau să copieze la Titularizare şi eliminaţi din examen

Postat la 12 iulie 2017 50 afişări

Patru dascăli din judeţul Olt au fost eliminaţi din examenul de Titularizare, miercuri, după ce au fost prinşi în timp ce încercau să copieze. Unul dintre ei a folosit un smartwatch. Şi în judeţul Timiş, un cadru didactic a fost dat afară din examen, fiind prins cu clasicele "fiţuici".

Dascăli din Olt şi Timiş, prinşi când încercau să copieze la Titularizare şi eliminaţi din examen

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Felicia Man, a declarat că trei dintre dascălii eliminaţi susţineau examenul la centrul organizat la Colegiul Tehnic Metalurgic, iar cel de al patrulea, la Şcoala Gimnazială Nr. 3.

Cei patru au încercat să copieze cu ajutorul "clasicelor fiţuici", al telefonului şi chiar al unui ceas inteligent.

Din cei 668 de candidaţi înscrişi să susţină examenul de Titularizare, în judeţul Olt, 462 au fost prezenţi, în timp ce 119 au lipsit, iar alţi 55 s-au retras din motive personale, în vreme ce doi au absentat din motive medicale. Un candidat nu a mai fost lăsat să susţină examenul deoarece nu a depus la dosarul de înscriere actele de studii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.