Daniel Morar despre scandalul din CSM: ”Este generat de unii membri CSM frustraţi că au pierdut alegerile în faţa unui procuror”

Autor: Biro ATTILA Postat la 11 ianuarie 2013 18 afişări

Prezent la o emisiune tv, procurorul general interimar Daniel Morar a declarat că întrag scandalul ce a precedat alegerea Oanei Hăineală în fruntea CSM este generat de unii membri ai consiliului frustraţi că au pierdut alegerile. Daniel Morar a explicat că frustrarea unor membri CSM rezidă şi în faptul că în premieră CSM este condus de un procuror.

Daniel Morar despre scandalul din CSM: ”Este generat de unii membri CSM frustraţi că au pierdut alegerile în faţa unui procuror”

Prezent la o emisiune tv, procurorul general interimar Daniel Morar a declarat că întrag scandalul ce a precedat alegerea Oanei Hăineală în fruntea CSM este generat de unii membri ai consiliului frustraţi că au pierdut alegerile. Daniel Morar a explicat că frustrarea unor membri CSM rezidă şi în faptul că în premieră CSM este condus de un procuror. Procurorul general a afirmat că votul din CSM a fost democratic şi legal şi nu există nici o interdicţie ca un procuror să fie preşedinte al consiliului."Scandalul a izbugnit pentru că judecătorii sunt mai mulţi în tară şi dar în CSM. Nu s-a întâmplat până acum ca un procuror să fie ales preşedinte CSM. S-a întâmplat anul acesta. Dar nu este motiv pentru a pune sub semnul întrebării statutul procuorilor", a declarat Daniel Morar la Digi24. 

Alte stiri pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daniel-morar-despre-scandalul-din-csm-este-generat-de-unii-membri-csm-frustrati-ca-au-pierdut-alegerile-in-fata-unui-procuror-10452478
10452478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.