Dăncilă, despre OUG fiscală: Am chemat toţi miniştri să vedem ce modificări facem

Postat la 18 februarie 2019 27 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că i-a chemat pe miniştrii cabinetului său pentru a vedea ce probleme sunt legate de OUG fiscală şi ce modificări ar trebui implementate. Acesta a adăugat că modificarea ordonanţei nu înseamnă o cedare din partea actualului Guvern.

Dăncilă, despre OUG fiscală: Am chemat toţi miniştri să vedem ce modificări facem

„Legat de OUG 114. Am spus că este nevoie de flexibilitate şi de aceea am chemat miniştri ca fiecare să spună ce probleme sunt pe fiecare capitol în parte. Ceilalţi miniştri au discutat fiecare pe linia domniei sale astfel încât acolo unde sunt probleme să vedem ce modificări facem. Asta nu înseamnă o cedare. Nu înseamnă că cine strigă mai tare, ăla are dreptate”, le-a spus Dăncilă, luni, primarilor de comune în cadrul celei de-a XXII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R.).

 

Aceasta a adăugat că modificările care vor fi aduse ordonanţei fiscale vor fi aduse în concordanţă cu cerinţele primarilor.

 

„Vrem ca modificările pe care le facem să fie în concordanţă cu problemele pe care le aveţi dumneavoastră. Vreau să schimbăm acest mod de abordare. Problemele trebuie să vină dinspre dumneavoastră către noi că să putem lua deciziile care se impun”, a conchis Dăncilă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministri,
modificari,
oug,
probleme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.