Dăncilă, despre achiziţiile publice: Reducem democraţia...reducem birocraţia şi termenele

Postat la 24 mai 2018 81 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la începutul şedinţei de Guvern de joi, că modificarea legilor achiziţiilor publice va duce la reducerea birocraţiei şi a termenelor, o problemă ridicată până acum. Premierul a făcut şi o greşeală, spunând că ordonanţa reduce "democraţia”,după care s-a corectat.

Dăncilă, despre achiziţiile publice: Reducem democraţia...reducem birocraţia şi termenele

”Putem spune, pe scurt, că reducem democraţia şi reducem... reducem birocraţia şi reducem termenele”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern, în timp ce vorbea despre modificarea pachetului de legi privind achiziţiile publice.

 

”Este un act normativ nmult aşteptat şi cerut atât de administraţia publică, cât şi de agenţii economici. Acest act normativ va contribui la ridicarea barierelor în calea investiţiilor din România. Aseară (miercuri seara - n.r.) dl ministru Eugen Teodorovici a prezentat pe larg în ce constau modificările pachetului de legi pe achiziţiile publice, dar şi faptul că aceste modificărui au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană.(...) Cred că este foarte important acest lucru şi cred că acest lucru e aşteptat de foarte mulţi români”, a afirmat premierul.

Lacul din România care deţine 3 recorduri mondiale. Apa lacului deţine proprietăţi unice în intreaga Europă - GALERIE FOTO

Viaţa nebună a tânărului care a făcut peste 100 de milioane de dolari din poker. "Ăsta cred că este motivul pentru care mă comport aşa" - GALERIE FOTO

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.