Dăncilă anunţă „măsuri de echilibrare”: Statul îşi asumă plata unei părţi din CASS

Postat la 08 februarie 2018 54 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a precizat, joi, înaintea şedinţei de Guvern, că a cerut luarea unor „măsuri de echilibrare” acolo unde au apărut probleme privind Legea salarizării, precizând că statul va asuma plata unei părţi din CASS printr-un mecanism simplificat pentru o serie de categorii.

Dăncilă anunţă „măsuri de echilibrare”: Statul îşi asumă plata unei părţi din CASS

„În urma dezbaterilor din ultimele zile pe tema efectelor Legii salarizării, dar şi a mutării contribuţiilor de la angajator la angajat, au reieşit unele probleme. Acolo unde au fost identificate probleme, am cerut imediat măsuri de echilibrare, astfel încât nicio categorie socio-profesională să nu aibă de pierdut”, a spus Dăncilă.

Ea a arătat că în şedinţa de Guvern de joi vor fi adoptate o serie de măsuri pentru menţinerea venitului lunar net cel puţin la nivelul lunii decembrie 2017 pentru angajaţii din sectorul privat care beneficiază de scutiri de impozit pe venitul realizat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.