Dan Sucu: "Miza nu mai este mobilierul clasic, ci produsele de completare si mobilierul de exterior"

Autor: Ana Raduta Postat la 25 februarie 2011 199 afişări

Omul de afaceri Dan Sucu, presedintele Mobexpert, spune ca ultimii doi ani au infranat tendinta romanilor de a-si remobila casele. Fac, in schimb, mici modificari sau cumpara piese pentru gradini si terase.

"Anul trecut, am crescut de doua ori pe segmentul de mobilier de exterior, iar anul acesta sper sa crestem de cinci ori", a declarat Dan Sucu, in cadrul evenimentului "MEET THE CEO", organizat de BUSINESS Magazin. Acesta spune ca romanii au inceput sa-si petreaca tot mai mult timp acasa, drept pentru care fiecare zona a casei este mobilata corespunzator.

De altfel, aceasta tendinta este confirmata si la nivel global, targurile de profil fiind pline de clienti si retaileri care vor sa exploreze acest segment.

Chiar daca nu mai au suficient de multi bani pentru a schimba intreg mobilierul, Sucu spune ca romanii apeleaza la mici trucuri, care, in cele din urma, ajung sa schimbe infatisarea incaperilor. "Chiar daca nu iei mobila noua, poti sa cumperi un covor nou, sau sa pui un tapet pe un perete sau sa iei o veioza noua, ceea ce face camera sa arate ca noua", spune Sucu.

Dan Sucu a fost invitatul celui de-al zecelea eveniment din seria "MEET THE CEO" organizat lunar de BUSINESS Magazin. "MEET THE CEO" reprezinta un eveniment in cadru restrans, care faciliteaza participantilor dialogul cu cei mai importanti manageri de pe piata romaneasca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobilier,
Dan Sucu,
produse
/actualitate/dan-sucu-miza-nu-mai-este-mobilierul-clasic-ci-produsele-de-completare-si-mobilierul-de-exterior-8011899
8011899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.