Dan Bittman: „Pandemia a fost puţin pusă la cale. Ne-au păcălit în toate felurile“. Ce spune despre clipul pro-vaccinare al lui Cîţu

Postat la 02 iulie 2021 1183 afişări

Dan Bittman crede că pandemia a fost „puţin“ pusă la cale

Dan Bittman: „Pandemia a fost puţin pusă la cale. Ne-au păcălit în toate felurile“. Ce spune despre clipul pro-vaccinare al lui Cîţu

Artistul a mărturisit că iniţial a respectat regulile, până când şi-a dat seama că cineva „l-a luat de prost“

Dan Bittman: „Mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exerciţiu pentru ceva chiar foarte serios“

Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei. Artistul spune că de pe urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“, iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiţi.

„Constituţional ne-a a fost luat un drept fundamental. La muncă. Mie mi se pare că eşecul este numai al statului. Statul a eşuat“, a explicat Dan Bittman, invitat în emisiune la Marius Tucă Show.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învăţat? Ce să învăţam? Laşitate. Am învăţat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni şi vedeam cât erau de uşor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a spus artistul, la Aleph News.

Dan Bittman: Pandemia a fost „puţin“ pusă la cale

Bittman crede că pandemia a fost „puţin“ pusă la cale: „Nu ştiu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puţin pusă la cale“. Această teorie conspiraţionistă o întăreşte printr-un exemplu concret: „Un fost ministru de Finanţe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei îşi făceau trilioanele, voiam să mă lase şi pe mine să cânt. Nu vreau trilioane“.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bittman,
clip,
inselaciune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.