Dan Bittman nu crede că numărul morţilor de Covid din România este real: „Nu înghit informaţia”

Postat la 08 aprilie 2021 274 afişări

Dan Bittman nu crede că numărul morţilor de Covid din România este real: „Nu înghit informaţia”

Dan Bittman nu crede că numărul morţilor de Covid-19, din România, este cel real. Dan Bittman are şi probleme financiare: „Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist”

Fanii lui Dan Bittman s-au împărţit în două tabere, după declaraţiile făcute în ultima perioadă de artist, cu referire la pandemie. Solistul de la Holograf spune, de această dată, că nu crede că numărul morţilor de Covid-19, din România, este cel real.

„Mi-au murit ambii părinţi. Nu de Covid”

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni, de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinţi, nu de Covid, dar nu pot să înghit informaţia, fără discernământ”, a declarat Dan Bittman.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
bittman,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.