Daimler şi Bosch se aliază cu Nvidia pentru a cuceri primii piaţa de taxiuri autonome

Autor: Alex Ciutacu Postat la 15 iulie 2018 105 afişări

Daimler şi Bosch se aliază cu Nvidia pentru a cuceri primii piaţa de taxiuri autonome

La începutul săptămâmânii, producătorii auto Daimler şi Bosch au anunţat un parteneriat cu Nvidiapentru a construi o flotă întreagă de taxiuri autonome în încercarea de a cuceri viitoarea piaţă, potrivit The Street.

Cele două companii plănuiesc să utilizeze platforma de inteligenţă artificială DRIVE de la Nvidia pentru a-şi alimenta aspiraţiile pentru piaţă. În luna aprilie, Daimler şi Bosch au anunţat că cele două companii vor colabora într-o încercare de a aduce maşinile autonome pe străzi în următorii cinci ani. Astfel, coaliţia de producţie ar trebui să livrez promisiunea în 2023 cel târziu.

Danny Shapiro, senior director pe segmentul auto în cadrul Nvidia a subliniat că se lucrează deja pe acest proiect, încât primul pas a fost schimbarea designului vehiculelor pentru a schimba modul în care operează.

Deoarece acest vehicule for funcţiona drept taxiuri autonome, anu vor avea volan sau pedale. Maşina controlează toate acestea pe contr propriu. În acelaşi timp, se vehiculează o posibilă extindere a colaborării dintre Nvidia şi Daimler, compania-mamă a Mercedes-Benz, şi pentru a aduce maşinile autonome în segmentul de retail. Pentru acest segment maşinile ar fi proiectate diferit şi ar avea volan şi pedale, spune Shapiro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
daimler,
bosch,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.