Dacă nu O revocă, riscă SUSPENDAREA! Liviu Dragnea, ÎMBĂRBĂTAT de succesul mitingului din 9 iunie

Postat la 11 iunie 2018 102 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea SCHIMBĂ TONUL discursului după succesul mitingului de sâmbătă seara. ”Nu vom putea sta CU MÂINILE ÎN SÂN, în cazul nerespectării unei hotărâri a Curţii Constituţionale, indiferent de COSTURILE ELECTORALE,” ameninţă cel care, până nu demult, îi asigura pe români că PSD nu intenţionează suspendarea preşedintelui Iohannis.

Dacă nu O revocă, riscă SUSPENDAREA! Liviu Dragnea, ÎMBĂRBĂTAT de succesul mitingului din 9 iunie

”Eu am spus ieri, şi nu numai eu, că noi suntem hotărâţi să mergem până la capăt şi cu normalizarea legilor justiţiei, şi cu normalizarea codurilor penale, deciziile Curţii. Nu sunt prezicător, nu ştiu ce va face preşedintele Dar dacă va face GREŞEALA FATALĂ să nu pună în aplicare o decizie CCR, dincolo că se va face de râs peste tot în lume, această încălcare nu ne va lăsa indiferenţi. Nici nu mai cotnează că e vorba de Kovesi - putea fi şi Lazăr, oricine - noi nu vom putea sta cu mâinile în sân”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

El a subliniat că social-democraţii nu pot admite ca o decizie CCR să nu fie pusă în aplicare şi vor utiliza tot ce au la dispoziţie.

”Se poate ajunge la ORICE. Eu spun din nou: dacă ne tot provoacă, NOI AM ARĂTAT ASEARĂ că răspundem la toate provocările şi nu lăsăm lucrurile aşa. Nu ne e frică. Dacă acest om care e preşedintele României înţelege că e, de fapt prizonierul statului paralel şi că va rămâne prizonierul statului paralel, dacă nu va acţiona conform Constituţiei, e problema lui, dar noi nu vom lăsa lucrurile aşa. Degeaba arătăm abuzuri, degeaba modificăm codurilor penale, dacă lăsăm nesancţionată o desconsiderare a deciziei CCR”, a adăugat preşedintele PSD.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.