Cuzin Toma, live de la CREDIDAM: ”De 6 luni aştept să-mi justifice nişte bani pe care mi-i fură”

Postat la 05 decembrie 2017 328 afişări

Actorul Cuzin Toma a vrut să afle de unde provin sumele încasate de la Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM) şi care este formula de calcul după care reies aceste sume datorate artiştilor.

Cuzin Toma, live de la CREDIDAM: ”De 6 luni aştept să-mi justifice nişte bani pe care mi-i fură”

Toma Cuzin a transmis primul live pe Facebook din noul sediu al CREDIDAM. „De două ore încerc să vorbesc cu domnul Gheorghiu şi de câte ori încerc să aflu formula de calcul după care se împart banii artiştilor, domnul Ştefan Gheorghiu cheamă Poliţia”, a spus Cuzin Toma.

Ştefan Gheorghiu, directorul CREDIDAM, nu a ieşit din biroul său şi nu a vrut să-i răspundă lui Cuzin Toma la întrebări.

„De şase luni, aştept să-mi justifice nişte bani pe care mi-i fură. Poate ştie Poliţia formula de calcul”, continuă actorul.

„Aveţi obligaţia să ne explicaţi. Nu vă e ruşine! Doamna contabil susţine că nu trebuie să ne explice nouă. Este incredibil aşa ceva, oameni buni!”, spune Cuzin Toma în videoclipul publicat luni pe pagina de Facebook, adăugând că are deja trei procese cu asociaţia şi ar putea să mai deschidă unul.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.