Cushman & Wakefield Echinox numeşte un nou property manager în cadrul departamentului de Asset Services

Autor: Andra Stroe Postat la 05 decembrie 2019 62 afişări

Cushman & Wakefield Echinox numeşte un nou property manager în cadrul departamentului de Asset Services

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează echipa prin recrutarea lui Dan Năstase în poziţia de property manager în cadrul departamentului de Asset Services.

În cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, Dan Năstase a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deţinute de PENNY Market constând în 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale situate în oraşele Buzău, Brăila, Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti. În cele cinci proiecte sunt deschise cinci magazine PENNY, de tip discount, iar oferta comercială a fost diversificată în funcţie de specificul fiecărei locaţii cu magazine ale retailerilor Decathlon, Deichmann, JYSK, Pepco, Takko şi ZooCenter.

Acesta va avea funcţia de Property Manager şi se va ocupa de menţinerea relaţiei cu chiriaşii, coordonarea furnizorilor şi a echipelor ce asigură buna desfăşurare a activităţilor specifice unei clădiri, identificarea permanentă de noi oportunităţi de creştere a veniturilor şi livrarea serviciilor în concordanţă cu contractele încheiate.

Dan Năstase este un specialist cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul imobiliar, a coordonat activităţi de Leasing, Facility şi Project Management pentru proprietăţi de birouri şi comerciale în cadrul firmelor Jupiter Group şi Krammer & Wagner.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
departament,
manager,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.